Over ons

Over de A.N.S.F.

De ANSF is het overkoepelende orgaan voor de Nederlandse Scheepsmodelbouwer en de Nederlandse Scheepsmodelrace Boten. De ANSF is opgericht in het jaar 1971 en vertegenwoordigt als landelijke organisatie de belangen van de Verenigingen Aangesloten in de ANSF, en daar waar nodig is tussen de Clubs en de verschillende Overheid instanties.
Daarnaast proberen we ook de contacten tussen de verenigingen te bevorderen. Dit gebeurt door middel van tentoonstellingen, Nederlandse kampioenschappen en (open) Clubwedstrijden.
Tevens heeft de ANSF een collectieve WA verzekering, dit geld alleen voor de organiserende clubs die aangesloten zijn tijdens officiële evenementen van de ANSF.

De verenigingen die lid zijn van de ANSF mogen onder auspiciën van de Federatie (de commissies) de Nederlandse Kampioenschappen organiseren. De NK’s worden jaarlijks gehouden voor de Klas FSR (modelrace boten aangedreven door een Verbranding motor). Klas M (modelrace boten aangedreven door een Electro motor). Klas C (statische scheepsmodel boten). Klas NS (varende scheepsmodel boten). Klas S (zeilboten). De winnaars hebben het recht om deel te nemen aan Europees en Wereld kampioen schappen. Deze kampioen schappen worden georganiseerd door de NAVIGA, Wereld Organisatie voor Scheep Modelbouw en Scheep Model Sport. De NAVIGA geeft ook de wedstrijd regels uit voor alle Klassen aan de landen die aangesloten zijn in de NAVIGA, deze regels worden over de hele Wereld gebruikt. De ANSF is per 31-12-2021 niet meer aangesloten bij de NAVIGA daar er geen deelnemers meer zijn voor deelname aan Europees en Wereld kampioen schappen.

 

 

ORGANISATIE

Bestuur A.N.S.F.
Voorzitter: Peter.M.J. Schaft. Tel nr:  06-21893010
Secretaris: Nico. A.F. Fischer. Tel nr:  06-53243136
Penningmeester: Wolter van Andel. Tel nr:  0345-652159
Bestuurslid: John. W. Onderdelinden. Tel nr:
Website Beheerder: Nico. A.F. Fischer. Tel nr:  06-53243136

 

LID WORDEN

 

De ANSF biedt de mogelijkheid om, voor weinig euro’s, met Uw vereniging proeflid te worden voor de periode van een jaar. Op die wijze kunt U voor weinig geld kennis maken met onze organisatie en de andere aangesloten verenigingen. Hiertoe kunt U zich tevens opgeven om te komen naar één van de jaarlijkse bijeenkomsten of vergaderingen.  Heeft U interesse neem dan gerust contact op met een van de ANSF-bestuursleden

Voorzitter ANSF,
Peter Schaft

 

COMMISSIES

Commissies
Speedcommissie: FSR-V – H – O: Martijn Wolfs Tel nr:  06-45632914
FSR-V – H – O  Uitgave NL registratie nummers: Martijn Wolfs. Tel nr:  06-45632914
Schaal commissie: Tom Boere. Tel nr:
Meet secretariaat Schaal: Tom Boere. Tel nr:
Zeilcommissie: Vacature Tel nr:
FSR-E Speedcommissie: Ronald Hameteman. Tel nr:

 

Total Page Visits: 1174 - Today Page Visits: 1